Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 5g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2.5g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Voi 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g19kcal1g1g1g0.6g
Valittu annoskoko16g9kcal0.5g0.5g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.3g0.3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g57kcal3.1g3.1g3.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053