Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.5g5kcal0.4g0g0.4g0g
Maitorahka, Valio, 0,33.5g2.3kcal0.4g0.1g0g0g
Tomaatti 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio0.7g2kcal0.2g0g0.1g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g0.7g0.7kcal0.1g0g0g0g
Sieni tatti, hapero 4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g25kcal2.4g0.6g1g0.2g
Valittu annoskoko16g12kcal1.2g0.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.6g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g77kcal7.4g1.9g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284