Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 801.2g4.9kcal0.9g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2g6.6kcal0g0.1g0.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g55kcal3.6g0.4g4.4g0.4g
Valittu annoskoko16g28kcal1.8g0.2g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.9g0.1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g170kcal11g1.2g13.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107