Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 6.2g8.6kcal1.2g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g3.5g10kcal0.3g1.6g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g61kcal3.4g5.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko16g31kcal1.7g2.8g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal0.9g1.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g187kcal10.4g17.2g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657