Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt6.8g3.1kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.4g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.4g2.2kcal0g0g0.2g0g
Tonnikala öljyssä 2.1g3.9kcal0.6g0g0.2g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g1.4g1kcal0.2g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli1.4g4.1kcal0g0.1g0.4g0g
Tilli tuore0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g46kcal2.8g3.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko16g23kcal1.4g1.6g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.7g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g141kcal8.5g9.8g6.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689