Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1.4g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Bataatti, kuorittu 2.1g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g2.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 2.1g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g20kcal0.6g2g0.6g0.8g
Valittu annoskoko17g10kcal0.3g1g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.2g0.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g61kcal1.8g6.1g1.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926