Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu6.2g14kcal0.5g0.4g1.1g0.1g
Ketsuppi, Felix0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka2.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio3.9g2.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)3.1g8.1kcal0.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g53kcal2.8g2.2g3.6g0.2g
Valittu annoskoko16g27kcal1.4g1.1g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal0.7g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g163kcal8.6g6.7g11g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493