Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Naudanliha keskiarvo 6.3g10kcal1.2g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Hapankaali (Rasilainen)3.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Smetana0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g28kcal2.8g1.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko16g14kcal1.4g0.8g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.7g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g84kcal8.5g4.9g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032