Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi7.9g8.8kcal1.8g0g0.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g1.3g1.6kcal0g0g0.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.5g1kcal0g0g0.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti1.8g3.2kcal0g0.2g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pasta, Torino ruispasta plus4.4g14kcal0.5g2.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g59kcal4.6g6.2g1.4g1g
Valittu annoskoko16g29kcal2.3g3.1g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal1.2g1.6g0.4g0.3g
Arvot/100g100g179kcal14g18.9g4.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208