Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 5.5g6.1kcal1.2g0g0.2g0g
Porkkana 3.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, uusi 2.7g2.1kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 2.7g1.1kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g22kcal2.4g1.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko16g11kcal1.2g0.8g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.6g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g68kcal7.4g4.9g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706