Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)3.3g1.8kcal0.3g0.2g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)5.2g19kcal1.6g0g1.4g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Pekoni rasvainen 1.3g4.9kcal0.2g0g0.5g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g2.6g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)1g1.6kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g75kcal6.6g0.4g5.4g0.2g
Valittu annoskoko16g38kcal3.3g0.2g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g19kcal1.7g0.1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g230kcal20.1g1.2g16.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842