NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe5.5g19kcal0.3g3.9g0.1g0.3g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)7.8g14kcal0.9g0.4g1g0g
Rypsiöljy Eldorado0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Margariini 60%, kultarypsi 0.3g1.4kcal0g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g74kcal2.6g8.8g3g0.6g
Valittu annoskoko17g37kcal1.3g4.4g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g19kcal0.7g2.2g0.8g0.2g
Arvot/100g100g226kcal7.9g26.7g9.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651