Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6.5g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi6.5g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)1.3g0.7kcal0.2g0.1g0.1g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1.3g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g14kcal0.8g1g0.8g0.4g
Valittu annoskoko16g7kcal0.4g0.5g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g43kcal2.4g3g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536