Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka3.9g15kcal0.9g0g1.2g0g
Cashewpähkinä 1.6g9kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 3.9g2.9kcal0g0.6g0g0g
Fariinisokeri0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Päärynä kuorittu 3.9g1.7kcal0g0.3g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g75kcal2.4g4g5g0.6g
Valittu annoskoko17g37kcal1.2g2g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g19kcal0.6g1g1.3g0.2g
Arvot/100g100g227kcal7.3g12.1g15.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75597