Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g27kcal2g0.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko16g13kcal1g0.3g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.5g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g82kcal6.1g1.8g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704