Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3.7g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)4.7g1.4kcal0g0.3g0g0g
Spagetti, Barilla2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattisalsa 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g39kcal1.8g4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko16g20kcal0.9g2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.5g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g120kcal5.5g12.2g4.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704