Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2.2g2.4kcal0.5g0g0.1g0g
Herne kuivattu 2.7g8.3kcal0.5g1.3g0g0.3g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g23kcal2g2.6g0.2g0.6g
Valittu annoskoko17g11kcal1g1.3g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.5g0.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g69kcal6.1g7.9g0.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110