Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g5.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimehu Valio3.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Katkarapu 2.1g1.4kcal0.3g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g2.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g17kcal1.2g2g0.2g0.6g
Valittu annoskoko17g8kcal0.6g1g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.3g0.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g51kcal3.6g6.1g0.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378