Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1.5g5.3kcal0.2g1g0g0.1g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Xtra salaattitonnikala öljyssä2.8g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.1.2g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g50kcal3.4g2.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko16g25kcal1.7g1.2g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal0.9g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g155kcal10.5g7.4g8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413