Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 2.9g0.4kcal0g0g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 2g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g3.6g6.9kcal0.9g0g0.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g2.7g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna, keitetty 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g26kcal2.4g1.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko17g13kcal1.2g0.6g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.6g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g78kcal7.2g3.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340