Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.3g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g2.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.3g3.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g24kcal1.2g1.4g1.6g0.4g
Valittu annoskoko17g12kcal0.6g0.7g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.3g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g74kcal3.6g4.2g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727