Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 7.6g8.9kcal1.3g0g0.4g0g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 3.5g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g74kcal3.4g1.2g6.2g0g
Valittu annoskoko17g37kcal1.7g0.6g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna8g19kcal0.9g0.3g1.6g0g
Arvot/100g100g222kcal10.2g3.6g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095