PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss4.7g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g4.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy Eldorado0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)2.3g4.7kcal0.3g0.3g0.3g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g4.7g2.8kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g26kcal1g2.8g1.2g0g
Valittu annoskoko17g13kcal0.5g1.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.3g0.7g0.3g0g
Arvot/100g100g78kcal3g8.5g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372