Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g8.9g10kcal0.7g1.8g0g0.4g
Punajuuri, keitetty, suolaton 6.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g41kcal1.6g5.2g1.4g1.2g
Valittu annoskoko17g20kcal0.8g2.6g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.4g1.3g0.4g0.3g
Arvot/100g100g123kcal4.8g15.8g4.2g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390