Lihapata,tosi mausteinen

Suikaloi liha ja laita kaikki ainekset uunipataan.

Anna hautua n. 200-225 asteessa ihan rauhassa toista tuntia niin saat pehmeän, murean aterian, joka on hiukan tulista.

<3.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 5.1g6.5kcal1.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g2.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow4.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g20kcal2.4g1.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko16g10kcal1.2g0.6g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.6g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g62kcal7.3g3.7g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423248