Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 12g75kcal1.6g0.4g7.1g2g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g0.8g1.7kcal0g0.4g0g0.3g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g2.5g7.7kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g169kcal3.2g5.4g14.2g4.6g
Valittu annoskoko17g85kcal1.6g2.7g7.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna8g42kcal0.8g1.4g3.6g1.2g
Arvot/100g100g510kcal9.6g16.3g42.8g13.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195