Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa5.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli, paistettu 1.1g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 2.7g8.2kcal0.5g0g0.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.7g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2.7g3.8kcal0.5g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g39kcal2.4g0.6g2.8g0g
Valittu annoskoko17g19kcal1.2g0.3g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.6g0.2g0.7g0g
Arvot/100g100g118kcal7.3g1.8g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945