Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g2.3g7.7kcal0.3g1.5g0g0.1g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g3.3g2.8kcal0g0.6g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g5.5g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Marja keskiarvo 5.5g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g30kcal0.6g5.8g0g1g
Valittu annoskoko17g15kcal0.3g2.9g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.2g1.5g0g0.3g
Arvot/100g100g90kcal1.8g17.5g0g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483