Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.3g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g2.3g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton0.9g1.6kcal0g0g0.1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g15kcal0.4g1.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko16g7kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal1.2g5.5g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035