Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.8g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti0.7g3.4kcal0.2g0.2g0.2g0.2g
Soijajauho rasvainen 0.6g2.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 5.5g21kcal1.5g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g68kcal5.6g1.4g4.2g0.6g
Valittu annoskoko17g34kcal2.8g0.7g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal1.4g0.4g1.1g0.2g
Arvot/100g100g204kcal16.9g4.2g12.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595