Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Maksa naudan 9g12kcal1.7g0.5g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g39kcal3.8g1.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko17g19kcal1.9g0.8g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal1g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g118kcal11.5g4.8g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632