Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g2.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Juuriselleri 2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 2.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g2.6g1.6kcal0g0.3g0g0g
Fenkoli, annos 100g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g2.6g2.5kcal0.2g0.4g0g0.2g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g19kcal0.6g3.2g0.2g0.8g
Valittu annoskoko17g10kcal0.3g1.6g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g58kcal1.8g9.6g0.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840