Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 6.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)2.1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g17kcal0.2g3g0.2g0.6g
Valittu annoskoko17g9kcal0.1g1.5g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g52kcal0.6g9g0.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305