Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g2.5g4.7kcal0.6g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)3.5g2.5kcal0.4g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g40kcal2.4g0.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko17g20kcal1.2g0.4g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.6g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g120kcal7.2g2.4g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769