Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 2.3g7.1kcal0.4g1.1g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.9g3.1kcal0.4g0g0.2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK0.7g1kcal0.1g0g0.6g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g22kcal1.8g2.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko17g11kcal0.9g1.1g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.5g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g68kcal5.4g6.6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917