Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee14g28kcal2.6g0g1.9g0g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g75kcal5.4g0g6g0g
Valittu annoskoko17g37kcal2.7g0g3g0g
Annoskoko puolitettuna8g19kcal1.4g0g1.5g0g
Arvot/100g100g225kcal16.3g0g18.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603