Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Ruislese 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g1.2g4.4kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)3.5g12kcal0.4g2.4g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g71kcal2.6g13g0.6g1.8g
Valittu annoskoko17g36kcal1.3g6.5g0.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna8g18kcal0.7g3.3g0.2g0.5g
Arvot/100g100g216kcal7.9g39.4g1.8g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948