Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 13g3.2kcal0.2g0.4g0g0.2g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g26kcal0.4g1g2g0.4g
Valittu annoskoko17g13kcal0.2g0.5g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g78kcal1.2g3g6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180