Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.9g2.2kcal0.3g0.2g0g0g
Emmental juustoraaste valio2.3g9kcal0.7g0g0.7g0g
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1.6g2.7kcal0.4g0g0.1g0g
Broilerifilee, uunissa 1g1.5kcal0.3g0g0g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)3.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Banaani, kuorittu 1.1g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g46kcal4g2g2g0.4g
Valittu annoskoko17g23kcal2g1g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal1g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g139kcal12.1g6.1g6.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687