Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g7.2g9kcal0.9g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %1.3g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g0.9g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g45kcal3g1g2.8g0.4g
Valittu annoskoko17g23kcal1.5g0.5g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.8g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g137kcal9.1g3g8.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202