Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5.5g1kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow6.6g5.6kcal0.3g1g0g0.3g
Herkkusieni säilyke 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g18kcal0.6g2.8g0.2g0.6g
Valittu annoskoko17g9kcal0.3g1.4g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g54kcal1.8g8.4g0.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831