Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.2kcal0.6g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 3.9g4.2kcal0.3g0.5g0g0.3g
Tomaattimurska 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Harissa 1 annos = 30 g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g29kcal1.8g2g1g1g
Valittu annoskoko16g15kcal0.9g1g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.5g0.5g0.3g0.3g
Arvot/100g100g89kcal5.5g6.1g3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468