Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemi laimennettu 7.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee 3.1g5.2kcal0.5g0g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g0.2g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g18kcal1g0.6g1g0g
Valittu annoskoko17g9kcal0.5g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g54kcal3g1.8g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223