Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 1.2g5.6kcal0.3g0g0.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 2.2g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Tomaatti 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Spagetti 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g20kcal1g1.2g1g0.2g
Valittu annoskoko17g10kcal0.5g0.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.3g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g59kcal3g3.6g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143