Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 2.3g4.4kcal0.6g0g0.2g0g
Tonnikala vedessä 2.3g2.4kcal0.5g0g0g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g2.7g1.1kcal0.3g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.3g0.2kcal0g0g0.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.9g2.2kcal0.3g0.2g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3.1g8.1kcal0.9g0.1g0.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.8g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]0.9g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g54kcal6g1g3g0g
Valittu annoskoko17g27kcal3g0.5g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal1.5g0.3g0.8g0g
Arvot/100g100g164kcal18.2g3g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716