Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow3.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.8g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g5.3g18kcal0.7g3.6g0.1g0.3g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g61kcal3g8g1.6g0.6g
Valittu annoskoko17g30kcal1.5g4g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal0.8g2g0.4g0.2g
Arvot/100g100g180kcal8.9g23.8g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145