Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g1.3g4kcal0.3g0g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g1.3g2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g22kcal1g1g1.2g0.4g
Valittu annoskoko17g11kcal0.5g0.5g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.3g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g67kcal3g3g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419