Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1.5g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Pizzamix juusto1.5g4.9kcal0.3g0.1g0.4g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Atria broilerin filesuikale maustamaton2.9g3.2kcal0.7g0g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl2.4g8.8kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g43kcal2.6g4g2g0.2g
Valittu annoskoko17g22kcal1.3g2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.7g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g128kcal7.7g11.9g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719