Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl4.7g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1.9g5.1kcal0.6g0g0.3g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g3.9g5.8kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g45kcal4.2g0.4g3g0.2g
Valittu annoskoko17g23kcal2.1g0.2g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal1.1g0.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g136kcal12.6g1.2g9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667