Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 3.5g11kcal0.3g2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g1.6g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g2.3g7.5kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g73kcal4.8g4g4g0.6g
Valittu annoskoko17g37kcal2.4g2g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g18kcal1.2g1g1g0.2g
Arvot/100g100g222kcal14.5g12.1g12.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568